Borsópörkölt recept

Hozzávalók:
- 2 kisebb hagyma
- 0,5 kg borsó
- 5 virsli
- pirospaprika
- só, bors
- tojás,liszt(nokedlihez)
Elkészítése:
A hagymát apróra vágom, megdinsztelem, majd leveszem a tűzről és piros paprikát teszek hozzá, összekeverem. Utána mehet a borsó és vissza a tűzre. Felöntöm annyi vízzel, hogy épp ellepje, miután a borsó majdnem megpuhult, belekarikázom a virslit, és beleszaggatom a nokedlit.Ha a nokedli nagyon beszívja a vizet kicsit öntök még hozzá. Jah és persze sóval, borssal ízesítem:)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édesburgonya vásárlás és felhasználás – így hozd ki belőle a legtöbbet a konyhában(x)
Az édesburgonya – vagy ahogy sokan nevezik, batáta – egyre gyakrabban kerül
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »