Bazsalikomos-baconos-gombás omlett recept

Hozzávalók:
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2-3 szem barna csiperke
- 1 újhagyma
- 2-3 szelet bacon
- vaj, aprított bazsalikom
Elkészítése:
A hozzávalókat aprítom. A gombát kevés vajon, a hagymával megdinsztelem. Megszórom a bazsalikommal. Fűszerezem.
Ezután fogok egy serpenyőt, vajat hevítek benne, majd beleütöm a felvert tojást is. Hagyom szétterülni, nem keverem.
Mikor már látom hogy a közepe megsült, beleöntöm a többi hozzávalót is.
A tojáslepényt lapát vagy kanál segítségével félbehajtom és azonnal tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »