Bazsalikomos-baconos-gombás omlett recept

Hozzávalók:
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2-3 szem barna csiperke
- 1 újhagyma
- 2-3 szelet bacon
- vaj, aprított bazsalikom
Elkészítése:
A hozzávalókat aprítom. A gombát kevés vajon, a hagymával megdinsztelem. Megszórom a bazsalikommal. Fűszerezem.
Ezután fogok egy serpenyőt, vajat hevítek benne, majd beleütöm a felvert tojást is. Hagyom szétterülni, nem keverem.
Mikor már látom hogy a közepe megsült, beleöntöm a többi hozzávalót is.
A tojáslepényt lapát vagy kanál segítségével félbehajtom és azonnal tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »