Áfonyás csokis muffin recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 1 csipet só
- 2 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg kristálycukor
- 1,5 dl étolaj
- 1,5 dl tej
- 1 tábla étcsoki /apróra vágva/
- 10 dkg áfonya
Elkészítése:
A lisztet a sütőport és a sót összekeverjük, majd egy picit félretesszük. A cukrot a tojásokkal kihabosítjuk, majd beleöntjük az olajat és a tejet, majd végül a lisztes keveréket.
Amikor a tészta összeállt, akkor beledobjuk a csokidarabkákat és az áfonyát!
A muffin formákat háromnegyedik töltjük, majd kb 15 percig sütjük 170 fokon. (Tűpróba javasolt).
Az adott mennyiségből 15-16 db muffin lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »