Áfonyás csokis muffin recept
Galéria (4)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 1 csipet só
- 2 egész FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg kristálycukor
- 1,5 dl étolaj
- 1,5 dl tej
- 1 tábla étcsoki /apróra vágva/
- 10 dkg áfonya
Elkészítése:
A lisztet a sütőport és a sót összekeverjük, majd egy picit félretesszük. A cukrot a tojásokkal kihabosítjuk, majd beleöntjük az olajat és a tejet, majd végül a lisztes keveréket.
Amikor a tészta összeállt, akkor beledobjuk a csokidarabkákat és az áfonyát!
A muffin formákat háromnegyedik töltjük, majd kb 15 percig sütjük 170 fokon. (Tűpróba javasolt).
Az adott mennyiségből 15-16 db muffin lesz.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.