Áfonyás csokis muffin recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 1 csipet só
- 2 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg kristálycukor
- 1,5 dl étolaj
- 1,5 dl tej
- 1 tábla étcsoki /apróra vágva/
- 10 dkg áfonya
Elkészítése:
A lisztet a sütőport és a sót összekeverjük, majd egy picit félretesszük. A cukrot a tojásokkal kihabosítjuk, majd beleöntjük az olajat és a tejet, majd végül a lisztes keveréket.
Amikor a tészta összeállt, akkor beledobjuk a csokidarabkákat és az áfonyát!
A muffin formákat háromnegyedik töltjük, majd kb 15 percig sütjük 170 fokon. (Tűpróba javasolt).
Az adott mennyiségből 15-16 db muffin lesz.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »