Zsemlemártás recept

Hozzávalók:
- olaj
- liszt
- fokhagyma
- zsemle
- húsleves vagy leveskocka
- ízlés szerint só,bors,pirospaprika
Elkészítése:
Világos-fokhagymás rántást készítek /sok fokhagymával/. Felengedem hidegvízzel és simára keverem. Két-három zsömlét kockára vágok és kevés zsiradékon világosra pirítom. Ráteszem a rántásra, húslevessel felöntöm úgy, hogy ellepje, majd ízlés szerint sózom, borsozom, kevéske pirospaprikával meghintem.
Mártássűrűségűre főzöm. Ha szükséges, vizet öntök utána.
A képen töltött patisszonnal látható
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »