Zsemlemártás recept

Hozzávalók:
- olaj
- liszt
- fokhagyma
- zsemle
- húsleves vagy leveskocka
- ízlés szerint só,bors,pirospaprika
Elkészítése:
Világos-fokhagymás rántást készítek /sok fokhagymával/. Felengedem hidegvízzel és simára keverem. Két-három zsömlét kockára vágok és kevés zsiradékon világosra pirítom. Ráteszem a rántásra, húslevessel felöntöm úgy, hogy ellepje, majd ízlés szerint sózom, borsozom, kevéske pirospaprikával meghintem.
Mártássűrűségűre főzöm. Ha szükséges, vizet öntök utána.
A képen töltött patisszonnal látható
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »