Paradicsomos káposztafőzelék virslivel recept

Hozzávalók:
- 1 fej fehér fejes káposzta
- fél liter paradicsomlé(vagy egy kis üveg sűrített paradicsom)
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál liszt
- olaj
- só
- cukor
- darált köménymag
- 2-3 szem krumpli
- 1 csomag füstölt virsli
Elkészítése:
A káposztát megtisztítom a külső leveleitől, kivágom a torzsáját, és csíkokra metélem. Felteszem főni a krumplit pici apró kockákra kell vágni annyi sós vízben, ami éppen ellepi.
Hozzáteszem egészben az előzőleg megtisztított hagymát. Mikor a káposzta már puhára főtt, egy serpenyőben a forró olajon megpirítom a lisztet, ráöntöm a paradicsomlevet, és csomómentesen elkeverem és kiforralom.
A rántást a már megfőtt káposztához öntöm és sóval, cukorral, köménymaggal, ízesítem. Még egyszer átforralom és már kész is vagyok. Olajban megsütött virslivel tálalom. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »