Paradicsomos káposztafőzelék virslivel recept
Hozzávalók:
- 1 fej fehér fejes káposzta
- fél liter paradicsomlé(vagy egy kis üveg sűrített paradicsom)
- 1 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál liszt
- olaj
- só
- cukor
- darált köménymag
- 2-3 szem krumpli
- 1 csomag füstölt virsli
Elkészítése:
A káposztát megtisztítom a külső leveleitől, kivágom a torzsáját, és csíkokra metélem. Felteszem főni a krumplit pici apró kockákra kell vágni annyi sós vízben, ami éppen ellepi.
Hozzáteszem egészben az előzőleg megtisztított hagymát. Mikor a káposzta már puhára főtt, egy serpenyőben a forró olajon megpirítom a lisztet, ráöntöm a paradicsomlevet, és csomómentesen elkeverem és kiforralom.
A rántást a már megfőtt káposztához öntöm és sóval, cukorral, köménymaggal, ízesítem. Még egyszer átforralom és már kész is vagyok. Olajban megsütött virslivel tálalom. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

