Paradicsomos káposztafőzelék recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg káposzta
- 20 dkg sűrített paradicsom
- cukor ízlés szerint
- só ízlés szerint
- 3 ek étolaj
- 3 ek finomliszt
- 1 kk pirospaprika
Elkészítése:
A káposztát negyedelem, kivágom a torzsáját, és szálasra szeletelem.
Sóval és cukorral hideg vízben felteszem főni. Ha megpuhult a káposzta, elkeverem benne a sűrített paradicsomot.
A lisztből és olajból világos rántást készítek, megszórom pirospaprikával, kevés vízzel elkeverem, és a káposztához adom.
Szükség szerint utána ízesítem sóval, cukorral.
Pár percig forralom, és tálalom.
A paradicsomos káposztafőzelék kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 1 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »