Paradicsomos káposztafőzelék recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg káposzta
- 20 dkg sűrített paradicsom
- cukor ízlés szerint
- só ízlés szerint
- 3 ek étolaj
- 3 ek finomliszt
- 1 kk pirospaprika
Elkészítése:
A káposztát negyedelem, kivágom a torzsáját, és szálasra szeletelem.
Sóval és cukorral hideg vízben felteszem főni. Ha megpuhult a káposzta, elkeverem benne a sűrített paradicsomot.
A lisztből és olajból világos rántást készítek, megszórom pirospaprikával, kevés vízzel elkeverem, és a káposztához adom.
Szükség szerint utána ízesítem sóval, cukorral.
Pár percig forralom, és tálalom.
A paradicsomos káposztafőzelék kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 1 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »