Paradicsomos káposztafőzelék recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg káposzta
- 20 dkg sűrített paradicsom
- cukor ízlés szerint
- só ízlés szerint
- 3 ek étolaj
- 3 ek finomliszt
- 1 kk pirospaprika
Elkészítése:
A káposztát negyedelem, kivágom a torzsáját, és szálasra szeletelem.
Sóval és cukorral hideg vízben felteszem főni. Ha megpuhult a káposzta, elkeverem benne a sűrített paradicsomot.
A lisztből és olajból világos rántást készítek, megszórom pirospaprikával, kevés vízzel elkeverem, és a káposztához adom.
Szükség szerint utána ízesítem sóval, cukorral.
Pár percig forralom, és tálalom.
A paradicsomos káposztafőzelék kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 1 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »