Paradicsomos káposztafőzelék recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg káposzta
- 20 dkg sűrített paradicsom
- cukor ízlés szerint
- só ízlés szerint
- 3 ek étolaj
- 3 ek finomliszt
- 1 kk pirospaprika
Elkészítése:
A káposztát negyedelem, kivágom a torzsáját, és szálasra szeletelem.
Sóval és cukorral hideg vízben felteszem főni. Ha megpuhult a káposzta, elkeverem benne a sűrített paradicsomot.
A lisztből és olajból világos rántást készítek, megszórom pirospaprikával, kevés vízzel elkeverem, és a káposztához adom.
Szükség szerint utána ízesítem sóval, cukorral.
Pár percig forralom, és tálalom.
A paradicsomos káposztafőzelék kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 1 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »