Paradicsomos káposzta recept

Hozzávalók:
- 1 kg savanyított káposzta
- 1 kg lapocka
- 7 dl házi paradicsom lé, vagy sűrített paradicsom
- só
- liszt
- olaj
Elkészítése:
A húst nagyobb darabokra vágtam, sós vízben feltettem főni. Amikor megfőtt a hús, bele tettem a megmosott káposztát. Nem fűszereztem semmivel, mivel a káposztában minden hozzá illő fűszer (babérlevél,bors,piros csöves paprika,vörös hagyma )bent volt. Hozzáadtam a paradicsomlevet és készre főztem, majd egy hígabb piros paprikával meghintett rántást készítettem, hozzá öntöttem és amikor összeforrt, lekapcsoltam a gázt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »