Paradicsomos káposzta recept

Hozzávalók:
- 1 kg savanyított káposzta
- 1 kg lapocka
- 7 dl házi paradicsom lé, vagy sűrített paradicsom
- só
- liszt
- olaj
Elkészítése:
A húst nagyobb darabokra vágtam, sós vízben feltettem főni. Amikor megfőtt a hús, bele tettem a megmosott káposztát. Nem fűszereztem semmivel, mivel a káposztában minden hozzá illő fűszer (babérlevél,bors,piros csöves paprika,vörös hagyma )bent volt. Hozzáadtam a paradicsomlevet és készre főztem, majd egy hígabb piros paprikával meghintett rántást készítettem, hozzá öntöttem és amikor összeforrt, lekapcsoltam a gázt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »