Paradicsomos káposzta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kis fej káposzta
- 1 kis fej vöröshagyma
- őrölt kömény
- 2 ek olaj
- 2-3 ek liszt
- 1 l paradicsomlé
- só, cukor
- zöld fűszerek
Elkészítése:
A káposztát csíkokra vágom, sóval, köménnyel és az apróra vágott hagymával puhára főzöm.
Közben az olajon a liszttel rántást készítek, felöntöm a paradicsomlével.
Sóval, cukorral, zöld fűszerekkel ízesítem a szószt.
Egy lyukas szedővel átszedem a káposztát a paradicsom szószba, egyet forralok rajta, ha szükséges, a káposzta levével hígítom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

