Paradicsomos káposzta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kis fej káposzta
- 1 kis fej vöröshagyma
- őrölt kömény
- 2 ek olaj
- 2-3 ek liszt
- 1 l paradicsomlé
- só, cukor
- zöld fűszerek
Elkészítése:
A káposztát csíkokra vágom, sóval, köménnyel és az apróra vágott hagymával puhára főzöm.
Közben az olajon a liszttel rántást készítek, felöntöm a paradicsomlével.
Sóval, cukorral, zöld fűszerekkel ízesítem a szószt.
Egy lyukas szedővel átszedem a káposztát a paradicsom szószba, egyet forralok rajta, ha szükséges, a káposzta levével hígítom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »