Paradicsomos káposzta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kis fej káposzta
- 1 kis fej vöröshagyma
- őrölt kömény
- 2 ek olaj
- 2-3 ek liszt
- 1 l paradicsomlé
- só, cukor
- zöld fűszerek
Elkészítése:
A káposztát csíkokra vágom, sóval, köménnyel és az apróra vágott hagymával puhára főzöm.
Közben az olajon a liszttel rántást készítek, felöntöm a paradicsomlével.
Sóval, cukorral, zöld fűszerekkel ízesítem a szószt.
Egy lyukas szedővel átszedem a káposztát a paradicsom szószba, egyet forralok rajta, ha szükséges, a káposzta levével hígítom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »

