Húsos paradicsomos káposzta recept

Hozzávalók:
- fél kg sertéscomb vagy karaj
- kb 1 liter házilag eltett paradicsomlé
- 1 kisebb fej káposzta
- csipetnyi majoránna
- kevés cukor
- só,bors
- kb 2 evőkanál zsír vagy olaj
- kb 2 púpozott evőkanál liszt
Elkészítése:
Az apróra felkockázott húst vízben feltesszük főni. Sóval, borssal, majoránnával ízesítve, én tettem bele pár darab friss paradicsomot is (ha elfőtte a levét nem pótoljuk).
Ha félig megpuhult, beletesszük a legyalult káposztát, felöntjük a paradicsomlével és puhára főzzük.
Zsírból és lisztből világos rántást készítünk, felöntjük kevés hideg vízzel, simára keverjük és berántjuk vele a káposztát, kevés cukorral ízesítjük.
Jól összeforraljuk és tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »