Kelkáposzta főzelék recept

Hozzávalók:
- egy kisebb fej kelkáposzta
- 2-3 szem burgonya
- 1 evőkanál zsír
- 2 evőkanál liszt
- só
- bors
- köménymag
Elkészítése:
A kelkáposztát nagyobb cikkekre felvágom, a krumplit kisebb kockákra és annyi vízzel, hogy ellepje, felteszem főni (előtte sózom, borsozom és szórok bele köménymagot ízlés szerint). Ha a káposzta megpuhult, a zsírral és liszttel zsemleszínű rántást készítek és berántom a főzeléket. Én tükörtojással, esetleg sült virslivel, fasírttal szoktam tálalni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »