Karfiol főzelék recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 nagy fej karfiol
- 4-5 közepes burgonya
- 2 dl tejföl
- só, ételízesítő, petrezselyem
Elkészítése:
A karfiolt, krumplit vízben puhára főzzük.
Amikor megpuhult, tejfölös rántással berántjuk, amelyet piros paprikával színeztünk. Utoljára petrezselyemmel megszórjuk.
Belefőzött virsli tökéletesíti, mint minden főzeléket.
Tipp:
Aki a kirántott karfiolt szereti az ezt a főzeléket imádni fogja, nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »