Fokhagymás spenót recept
Hozzávalók:
- 1 kg friss spenót
- 2 evőkanál étolaj
- 1 csapott kávéskanál só
- 1 mokkáskanál törött bors
- 2 fej fokhagyma
Elkészítése:
A spenótot alaposan megmossuk, majd hármasával egymásra rakjuk, feltekerjük és fél centiméter széles csíkokra szeleteljük. A fokhagymát megtisztítjuk, a gerezdeket vékony szeletekre vágjuk. A csíkokra szeletelt spenótot felforrósított olajra tesszük, átkeverjük, majd rá tesszük a sót, a törött borsot, a felszeletelt fokhagymát. Többszöri átkeveréssel körülbelül 10 percig fedő nélkül készre pároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

