Fokhagymás spenót recept

Hozzávalók:
- 1 kg friss spenót
- 2 evőkanál étolaj
- 1 csapott kávéskanál só
- 1 mokkáskanál törött bors
- 2 fej fokhagyma
Elkészítése:
A spenótot alaposan megmossuk, majd hármasával egymásra rakjuk, feltekerjük és fél centiméter széles csíkokra szeleteljük. A fokhagymát megtisztítjuk, a gerezdeket vékony szeletekre vágjuk. A csíkokra szeletelt spenótot felforrósított olajra tesszük, átkeverjük, majd rá tesszük a sót, a törött borsot, a felszeletelt fokhagymát. Többszöri átkeveréssel körülbelül 10 percig fedő nélkül készre pároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »