Egyszerű friss sóska főzelék recept
Hozzávalók:
- 50 dkg frissen szedett sóska
- só
- cukor
- 2dl tej
- 2 kanál liszt
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 kanál olaj
Elkészítése:
A frissen szedett sóskát megpucolom a szárától, jól megmosom 3- 4 -szer bő vízben, majd egy kisebb lábosba felteszem főni, annyi vízzel hogy ellepje.
Mikor megfőtt, liszttel és tejjel habarást készítek , ráöntöm a sóskára és beforralom.
Ízlés szerint adok hozzá cukrot.
A tojásból tükör tojást sütök és azzal tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

