Egyszerű friss sóska főzelék recept

Hozzávalók:
- 50 dkg frissen szedett sóska
- só
- cukor
- 2dl tej
- 2 kanál liszt
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kanál olaj
Elkészítése:
A frissen szedett sóskát megpucolom a szárától, jól megmosom 3- 4 -szer bő vízben, majd egy kisebb lábosba felteszem főni, annyi vízzel hogy ellepje.
Mikor megfőtt, liszttel és tejjel habarást készítek , ráöntöm a sóskára és beforralom.
Ízlés szerint adok hozzá cukrot.
A tojásból tükör tojást sütök és azzal tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »