Burgonyás salátafőzelék recept

Hozzávalók:
- fél kg burgonya
- 1 közepes fej saláta
- 7 dkg vaj
- 2 ek keményítő
- 2 dl tejföl
- kevés cukor
- ecet
- só
- bors
Elkészítése:
A burgonyát felkockázzuk és kevés vízben feltesszük főni. A vajból és a keményítőből rántást készítünk,melyet hagyunk kihűlni. A salátát felcsíkozzuk,hozzáadjuk a félig főtt burgonyához, és ízesítjük sóval, borssal. Ha megfőtt berántjuk,hozzáadjuk a tejfölt. Tálaláskor mindenki maga ízesíti cukorral és ecettel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »