Bulocski recept

Hozzávalók:
- 12 db zsemle
- 12 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 fej kissebb vöröshagyma
- 15-20 dkg sonka
- 5 dkg kukorica
- 5 dkg gomba
- 2 dl főzőtejszín
- 1 dl tej
- 2-3 dkg reszelt sajt
- liszt, só, bors, petrezselyemzöld
Elkészítése: A zsemléknek kalapot vágunk, majd kibelezzük őket. Minden zsemle aljára egy teáskanálnyi tejet locsolunk és egy csipet sajtot szórunk bele. Közben a vöröshagymát apróra vágjuk és kevés olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a sonkát az apróra vágott gombát és a kukoricát. Amikor a gomba össze-esett akkor hozzáöntjük a tejszínt és egy evőkanál liszttel besűrítjük. Sózzuk, borsozzuk, majd bőségesen megszórjuk petrezselyemmel. ( ha maradt sajt akkor azt is hozzászórhatjuk)
A kész ragut a zsemlékbe töltjük DE ne teljesen tele! Ha ezzel megvagyunk akkor mindegyik zsemlére ráütünk egy tojást.
Előmelegített sütőbe tesszük és addig sütjük míg a tojás tükörtojássá nem sül a tetején.
Jó Étvágyat hozzá !!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »