Borsófőzelék pürésítve recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 450 g fagyasztott zsenge zöldborsó
- ízlés szerint só
- 1 kiskanál cukor
- 1 kisebb pohár tejföl /kb. 150 g/
- 1-3 evőkanál finomliszt
- debreceni
- étolaj
Elkészítése:
A fagyasztott zöldborsót annyi vízbe rakom, hogy éppen ellepje. Addig főzöm, amíg megpuhul a borsó.
Közben a lisztet kis vízzel csomómentesre keverem, hozzáadom a tejfölt, a cukrot és behabarom vele a borsót.
Ízlés szerint sózom. Majd a végén botmixerrel jól összekeverem.
A debreceni kolbászt olajban kisütöm és már tálalható is. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »