Borsófőzelék pürésítve recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 450 g fagyasztott zsenge zöldborsó
- ízlés szerint só
- 1 kiskanál cukor
- 1 kisebb pohár tejföl /kb. 150 g/
- 1-3 evőkanál finomliszt
- debreceni
- étolaj
Elkészítése:
A fagyasztott zöldborsót annyi vízbe rakom, hogy éppen ellepje. Addig főzöm, amíg megpuhul a borsó.
Közben a lisztet kis vízzel csomómentesre keverem, hozzáadom a tejfölt, a cukrot és behabarom vele a borsót.
Ízlés szerint sózom. Majd a végén botmixerrel jól összekeverem.
A debreceni kolbászt olajban kisütöm és már tálalható is. Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.