Borsófőzelék pürésítve recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 450 g fagyasztott zsenge zöldborsó
- ízlés szerint só
- 1 kiskanál cukor
- 1 kisebb pohár tejföl /kb. 150 g/
- 1-3 evőkanál finomliszt
- debreceni
- étolaj
Elkészítése:
A fagyasztott zöldborsót annyi vízbe rakom, hogy éppen ellepje. Addig főzöm, amíg megpuhul a borsó.
Közben a lisztet kis vízzel csomómentesre keverem, hozzáadom a tejfölt, a cukrot és behabarom vele a borsót.
Ízlés szerint sózom. Majd a végén botmixerrel jól összekeverem.
A debreceni kolbászt olajban kisütöm és már tálalható is. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »