Vöröslencsekrém édesburgonyával recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 10 dkg főtt vöröslencse
- 10 dkg sült batáta
- 10 dkg vaj
- 1 fej rózsaszín sonkahagyma
- só, őrölt babérlevél, római kömény ízlés szerint
Elkészítése:
Összeturmixoljuk a fokhagymás, sós, kakukkfüves vízben megfőzött vöröslencsét a sütőben sült, héjától megtisztított batátával
Habosra kavarjuk a vajat, amit összekeverünk az előző készítménnyel és a kockára aprított hagymával, majd fűszerezzük.
Kis ideig állni hagyjuk és idényzöldségekkel, puffasztott gabona szelettel tálaljuk
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.