Vöröslencsekrém édesburgonyával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 dkg főtt vöröslencse
- 10 dkg sült batáta
- 10 dkg vaj
- 1 fej rózsaszín sonkahagyma
- só, őrölt babérlevél, római kömény ízlés szerint
Elkészítése:
Összeturmixoljuk a fokhagymás, sós, kakukkfüves vízben megfőzött vöröslencsét a sütőben sült, héjától megtisztított batátával
Habosra kavarjuk a vajat, amit összekeverünk az előző készítménnyel és a kockára aprított hagymával, majd fűszerezzük.
Kis ideig állni hagyjuk és idényzöldségekkel, puffasztott gabona szelettel tálaljuk
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »