Tonhalas tojáspástétom recept

Hozzávalók:
- 4 nagyobb házi
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kis tonhal konzerv (52g)
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 púpos tk mustár
- 2 púpos ek majonéz
- 1 púpos ek tejföl
- 2 csipet só
- 2 csipet őrölt bors
Elkészítése:
A tojásokat keményre főzzük, majd a héjukat eltávolítjuk.
Egy krumpli törővel, esetleg villával jól áttörjük.
Hozzáadjuk az olajos létől lecsepegtetett tonhalat és azzal is áttörjük.
A vöröshagymát apróra kockázzuk, majd a majonézzel, tejföllel, mustárral együtt a pástétomhoz adjuk.
Ízesítjük sóval és borssal. Aki szereti, pár csepp citromlevet is csepegtethet bele.
Tipp:
Összegyűlt pár tojás és gondoltam akkor egy részéből ideje egy kis pástétomot készíteni. Most egy doboz tonhalat is csempésztem bele. Még előző este összeállítottam, így jól összeértek az ízek. Friss péksüteménnyel és lila hagymával szuper reggeli vagy uzsonna.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »