Töltött mozzarellagolyók recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 db nagy mozzarella golyó
- 3 db közepes méretű paradicsom
- 4 szál bazsalikom
- 3 ek olívaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- kevés őrölt fehérbors
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A mozzarella golyókat kettévágjuk, majd karalábévájó segítségével a közepét kivájjuk úgy, hogy kb. 1 cm vastag faluk maradjon.
A kikapart sajtdarabokat a paradicsomhoz hasonlóan összekockázzuk, és egy tálba tesszük.
Rátörjük a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olajjal, beletesszük az apróra vágott friss bazsalikomot, és ez egészet jól összekeverjük. 25-30 percre hűtőbe tesszük, majd tálalás előtt a mozzarellákba töltjük.
Kiváló reggelire, vagy előételként kínálva.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »