Töltött mozzarellagolyók recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 db nagy mozzarella golyó
- 3 db közepes méretű paradicsom
- 4 szál bazsalikom
- 3 ek olívaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- kevés őrölt fehérbors
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A mozzarella golyókat kettévágjuk, majd karalábévájó segítségével a közepét kivájjuk úgy, hogy kb. 1 cm vastag faluk maradjon.
A kikapart sajtdarabokat a paradicsomhoz hasonlóan összekockázzuk, és egy tálba tesszük.
Rátörjük a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olajjal, beletesszük az apróra vágott friss bazsalikomot, és ez egészet jól összekeverjük. 25-30 percre hűtőbe tesszük, majd tálalás előtt a mozzarellákba töltjük.
Kiváló reggelire, vagy előételként kínálva.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »