Töltött karfiol recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- kb. 1 kg-os karfiol
- 15dkg sonka
- 1 dl tejföl
- vaj
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A karfiolt sós vízben majdnem készre főzzük, és vigyázva,széltében ketté vágjuk és kanállal kikapargatjuk a belsejét. Az alsó részét jól kizsírozott esetleg kivajazott, zsemlemorzsával megszórt tepsibe, tűzálló tálba tesszük. Megtöltjük tejföllel elkevert sonkával és rátesszük a tetejét. Tejföllel és pirított zsemlemorzsával leöntjük és világosbarnára sütjük.
Megjegyzés: Sonka helyett párolt gombával, gombás FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsal esetleg más zöldségekkel, ragukkal is tölthetjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.