Töltött bagett recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 db bagett
- 10 dkg margarin
- 10 dkg krémsajt
- 5 dkg liszt
- 2 dl tej
- 10 dkg sonka
- 2 szál újhagyma
- 1 db piros húsú paprika
- 1 db sárga húsú paprika
- 3-4 db csemege uborka
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítése:
A tejből és a lisztből 5 dkg margarinnal besamelt főzünk.
A paprikákat, sonkát, uborkát, hagymát kis kockákra vágjuk.
A bagett végeit levágjuk. A bagetteket keresztben kettévágjuk, belsejüket kikaparjuk.
A besamelmártásba keverünk 5 dkg margarint és a krémsajtot, sózzuk, borsozzuk. Beleforgatjuk a kockákra vágott alapanyagokat, összekeverjük.
A tölteléket habzsákkal vagy kanállal a bagettekbe töltjük. Hűtőbe tesszük 1 órára, majd nem túl vékony szeletekre vágjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »