Töltött bagett recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 db bagett
- 10 dkg margarin
- 10 dkg krémsajt
- 5 dkg liszt
- 2 dl tej
- 10 dkg sonka
- 2 szál újhagyma
- 1 db piros húsú paprika
- 1 db sárga húsú paprika
- 3-4 db csemege uborka
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítése:
A tejből és a lisztből 5 dkg margarinnal besamelt főzünk.
A paprikákat, sonkát, uborkát, hagymát kis kockákra vágjuk.
A bagett végeit levágjuk. A bagetteket keresztben kettévágjuk, belsejüket kikaparjuk.
A besamelmártásba keverünk 5 dkg margarint és a krémsajtot, sózzuk, borsozzuk. Beleforgatjuk a kockákra vágott alapanyagokat, összekeverjük.
A tölteléket habzsákkal vagy kanállal a bagettekbe töltjük. Hűtőbe tesszük 1 órára, majd nem túl vékony szeletekre vágjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »