Töltött bagett recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 db bagett
- 10 dkg margarin
- 10 dkg krémsajt
- 5 dkg liszt
- 2 dl tej
- 10 dkg sonka
- 2 szál újhagyma
- 1 db piros húsú paprika
- 1 db sárga húsú paprika
- 3-4 db csemege uborka
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítése:
A tejből és a lisztből 5 dkg margarinnal besamelt főzünk.
A paprikákat, sonkát, uborkát, hagymát kis kockákra vágjuk.
A bagett végeit levágjuk. A bagetteket keresztben kettévágjuk, belsejüket kikaparjuk.
A besamelmártásba keverünk 5 dkg margarint és a krémsajtot, sózzuk, borsozzuk. Beleforgatjuk a kockákra vágott alapanyagokat, összekeverjük.
A tölteléket habzsákkal vagy kanállal a bagettekbe töltjük. Hűtőbe tesszük 1 órára, majd nem túl vékony szeletekre vágjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

