Töltött bagett

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 2 db bagett
  • 10 dkg margarin
  • 10 dkg krémsajt
  • 5 dkg liszt
  • 2 dl tej
  • 10 dkg sonka
  • 2 szál újhagyma
  • 1 db piros húsú paprika
  • 1 db sárga húsú paprika
  • 3-4 db csemege uborka
  • őrölt fehér bors

Elkészítése:

A tejből és a lisztből 5 dkg margarinnal besamelt főzünk.

A paprikákat, sonkát, uborkát, hagymát kis kockákra vágjuk.

A bagett végeit levágjuk. A bagetteket keresztben kettévágjuk, belsejüket kikaparjuk.

A besamelmártásba keverünk 5 dkg margarint és a krémsajtot, sózzuk, borsozzuk. Beleforgatjuk a kockákra vágott alapanyagokat, összekeverjük.

A tölteléket habzsákkal vagy kanállal a bagettekbe töltjük. Hűtőbe tesszük 1 órára, majd nem túl vékony szeletekre vágjuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!