Tojásfasírt recept

Elkészítése:
Egy tálba ütjük a tojásokat, és a tejjel felkeverjük. Apránként adjuk hozzá a lisztet. A lényeg, hogy egy sűrű, a nokedlitésztánál kicsit sűrűbb masszát kapjunk.
Olajat hevítünk, amibe egy vizes evőkanállal szaggatjuk a masszát. Mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Tipp:
Mikor pl. rántott húst sütök, a kimaradt lisztet, tojást a zsemlemorzsát is összeszoktam keverni, és hasonló módon elkészítem.
A csipet szódabikarbónát azért szoktam beletenni, hogy kicsit lazább legyen a tészta.
A tojásfasírt kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 10 g
Szénhidrát: 36 g
Zsír: 6 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »