Téli fatörzs recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 db friss félbarna kenyérszelet
- 300 g friss zöldfűszeres krémsajt
- 100 g füstölt lazac
- pár szem kapribogyó
- paprikacsíkok
- salátalevél
Elkészítése:
A kenyérszeletekről levágjuk a héjat és négyzet alakúra vágjuk.
Frissen tartó fóliára helyezve egymás mellé helyezzük a kenyér szeleteket, összenyomkodjuk a szélüket és megkenjük a sajtkrémmel. Rátesszük a lazacszeleteket,melyeket ismét sajtkrémmel kenünk meg, majd a fólia segítségével óvatosan feltekerjük.
Két szeletet levágunk a végeiből, majd a külsejüket bevonjuk a maradék sajtkrémmel. Díszítjük a kapribogyóval, paprikacsíkokkal, zöldfűszerekkel és salátalevelekkel körítjük.
Fogyasztásig a hűtőszekrényben tároljuk. Száraz rozé borral kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »









