Téli fatörzs recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 db friss félbarna kenyérszelet
- 300 g friss zöldfűszeres krémsajt
- 100 g füstölt lazac
- pár szem kapribogyó
- paprikacsíkok
- salátalevél
Elkészítése:
A kenyérszeletekről levágjuk a héjat és négyzet alakúra vágjuk.
Frissen tartó fóliára helyezve egymás mellé helyezzük a kenyér szeleteket, összenyomkodjuk a szélüket és megkenjük a sajtkrémmel. Rátesszük a lazacszeleteket,melyeket ismét sajtkrémmel kenünk meg, majd a fólia segítségével óvatosan feltekerjük.
Két szeletet levágunk a végeiből, majd a külsejüket bevonjuk a maradék sajtkrémmel. Díszítjük a kapribogyóval, paprikacsíkokkal, zöldfűszerekkel és salátalevelekkel körítjük.
Fogyasztásig a hűtőszekrényben tároljuk. Száraz rozé borral kínáljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.