Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Téli fatörzs recept

Téli fatörzs
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 db friss félbarna kenyérszelet
    • 300 g friss zöldfűszeres krémsajt
    • 100 g füstölt lazac
    • pár szem kapribogyó
    • paprikacsíkok
    • salátalevél

    Elkészítése:

    A kenyérszeletekről levágjuk a héjat és négyzet alakúra vágjuk.

    Frissen tartó fóliára helyezve egymás mellé helyezzük a kenyér szeleteket, összenyomkodjuk a szélüket és megkenjük a sajtkrémmel. Rátesszük a lazacszeleteket,melyeket ismét sajtkrémmel kenünk meg, majd a fólia segítségével óvatosan feltekerjük.

    Két szeletet levágunk a végeiből, majd a külsejüket bevonjuk a maradék sajtkrémmel. Díszítjük a kapribogyóval, paprikacsíkokkal, zöldfűszerekkel és salátalevelekkel körítjük.

    Fogyasztásig a hűtőszekrényben tároljuk. Száraz rozé borral kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá