Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sült laskagomba fokhagymásan, száritott paradicsommal recept

Sült laskagomba fokhagymásan, száritott paradicsommal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 csomag laskagomba
    • 3 egész fej fokhagyma
    • 2 újhagyma
    • 6-7 koktélparadicsom
    • 6-7 szárított paradicsom
    • olívaolaj
    • bors
    • pici ételízesítő

    Elkészítése:

    Serpenyőben olívaolajat hevítek, és pirítani kezdem benne a laskagombát. Először az újhagymát adom hozzá, majd a fokhagymákat.

    Amint szép barnásra pirult a gomba, hozzáadom a koktélparadicsomokat, majd sóval és pici ételízesítővel fűszerezem.

    Legvégül pedig a szárított paradicsom kerül bele. Kb. 15 percig pirítom össze a zöldségeket.

    Amint kész, friss borsot őrlök rá.

    Tipp:

    Előételként hidegen fogyasztandó, de melegen is nagyon finom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá