Sült laskagomba fokhagymásan, száritott paradicsommal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag laskagomba
- 3 egész fej fokhagyma
- 2 újhagyma
- 6-7 koktélparadicsom
- 6-7 szárított paradicsom
- olívaolaj
- só
- bors
- pici ételízesítő
Elkészítése:
Serpenyőben olívaolajat hevítek, és pirítani kezdem benne a laskagombát. Először az újhagymát adom hozzá, majd a fokhagymákat.
Amint szép barnásra pirult a gomba, hozzáadom a koktélparadicsomokat, majd sóval és pici ételízesítővel fűszerezem.
Legvégül pedig a szárított paradicsom kerül bele. Kb. 15 percig pirítom össze a zöldségeket.
Amint kész, friss borsot őrlök rá.
Tipp:
Előételként hidegen fogyasztandó, de melegen is nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »