Sült laskagomba fokhagymásan, száritott paradicsommal

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 1 csomag laskagomba
  • 3 egész fej fokhagyma
  • 2 újhagyma
  • 6-7 koktélparadicsom
  • 6-7 szárított paradicsom
  • olívaolaj
  • bors
  • pici ételízesítő

Elkészítése:

Serpenyőben olívaolajat hevítek, és pirítani kezdem benne a laskagombát. Először az újhagymát adom hozzá, majd a fokhagymákat.

Amint szép barnásra pirult a gomba, hozzáadom a koktélparadicsomokat, majd sóval és pici ételízesítővel fűszerezem.

Legvégül pedig a szárított paradicsom kerül bele. Kb. 15 percig pirítom össze a zöldségeket.

Amint kész, friss borsot őrlök rá.

Tipp:

Előételként hidegen fogyasztandó, de melegen is nagyon finom.