Sárgadinnye nyárs recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 sárgadinnye
- 15 dkg füstölt erdei sonka
- 1 piros húsú paprika
- saláta
Elkészítése:
A dinnyét jól lehűtjük, majd félbevágjuk, magjait kivájjuk. Az egyik fél aljáról levágunk 1 vékony szeletkét, hogy ne billegjen majd a tálon.
A másikból kiszedjük a magokat, majd megpucoljuk, és kockákra vágjuk. A paprikát kicsumázzuk, magjait eltávolítjuk, és kis kockákra vágjuk.
A sonkaszeleteket kettévágjuk, és lazán feltekerjük.
3 dinnyekockát és 3 sonkatekercset felváltva pálcikára fűzünk, aljára és a tetejére 1-1 paprikadarabot tűzünk, és beleszúrjuk őket a félbevágott dinnye húsába. A nyársak közé dugdossuk a salátaleveleket.
A sárgadinnye nyárs kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 47 kcal
Fehérje: 3 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 1 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 3 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 1 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.