Sajtos, snidlinges rizsgolyók recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 20 dkg rizs
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 cs snidling vagy 2 szál újhagyma
- só
- őrölt fehér bors
- ételízesítő
- 20 dkg trappista sajt
- zsemlemorzsa
- 1 ek szezámmag
- étolaj a sütéshez
Elkészítése:
A rizst megfőzzük, langyosra hűtjük. A snidlinget apróra a sajtot kb 1×1 cm-es kockákra vágjuk. A rizsbe keverjük a snidlinget, tojást. Ízesítjük borssal ételízesítővel, sóval ha szükséges. A rizsből golyókat formázunk és mindegyik közepébe egy-egy sajtkockát teszünk. Megformázzuk és szezámmaggal elkevert zsemlemorzsába forgatjuk. Bő olajban közepes lángon kisütjük.
Joghurtos salátát készítettem mellé de adhatjuk köretnek is. Sült húsok mellé is finom! Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.