Sajtos, snidlinges rizsgolyók recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg rizs
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 cs snidling vagy 2 szál újhagyma
- só
- őrölt fehér bors
- ételízesítő
- 20 dkg trappista sajt
- zsemlemorzsa
- 1 ek szezámmag
- étolaj a sütéshez
Elkészítése:
A rizst megfőzzük, langyosra hűtjük. A snidlinget apróra a sajtot kb 1×1 cm-es kockákra vágjuk. A rizsbe keverjük a snidlinget, tojást. Ízesítjük borssal ételízesítővel, sóval ha szükséges. A rizsből golyókat formázunk és mindegyik közepébe egy-egy sajtkockát teszünk. Megformázzuk és szezámmaggal elkevert zsemlemorzsába forgatjuk. Bő olajban közepes lángon kisütjük.
Joghurtos salátát készítettem mellé de adhatjuk köretnek is. Sült húsok mellé is finom! Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »