Sajtos húsos batyu recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 15 dkg főtt hús( lehet sertés, szárnyas vagy akár marha is)
- 15 dkg sajt
- 50 dkg leveles tészta
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- csokor petrezselyem
- só, őrölt bors
Elkészítése:
A sajtot nagy lyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a darabolt főtt húst, egy tojássárgáját, finomra vágott petrezselymet, sót ás borsot. Alaposan összekeverjük. A tésztát kinyújtjuk vékonyra, megkenjük a tojássárgájával és 10 x 10-es kockákra vágjuk. A kockák közepére helyezünk egy-egy dió nagyságú tölteléket, majd a tészta mindegyik oldalát felhajtjuk és középen összenyomkodjuk. Egyenként megkenjük a maradék tojással és 180 fokos sütőben szép pirosra sütjük.Forrón tálaljuk.
Tipp:
Vegetáriánusok reszelt zöldségekkel is készíthetik.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.