Sajtlabda recept

Hozzávalók:
- 30 dkg sajtkrém
- 10 dkg reszelt sajt
- 20 dkg bacon szalonna
- 1 szál újhagyma (vagy snidling, medvehagyma)
- csipet bors
- 1-1,5 tk mustár
- 1 gerezd fokhagyma áttörve
- 1 ek reszelt parmezán
Elkészítése:
A szalonnát apróra felkockázzuk és egy serpenyőben zsírjára pirítjuk. Hagyjuk kihűlni, majd 2 evőkanálnyit tegyünk félre.
A sajtkrémet keverjük össze a reszelt sajttal, az apróra vágott hagymával, borssal, mustárral, áttört fokhagymával és a kihűlt szalonnával. A masszából a kezünkkel egy nagy golyót formálunk és megforgatjuk a félretett szalonnában, valamint a reszelt parmezánban. Pár órára tegyük hűtőbe, hogy az ízek kellően összeérjenek.
Pirítóssal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »