Rablóhús recept

Hozzávalók:
- bármilyen hús
- (füstölt) szalonna
- hagyma
- paprika
- krumpli
- sült hús vagy flekken fűszer
- bambuszpálcika vagy hurkapálcika
Elkészítése:
A húst kb. 2 cm-es kockákra vágjuk,befűszerezzük és addig állni hagyjuk, amig a hagymát felkarikázzuk, a szalonnát és a paprikát is akkora kockákra vágjuk, mint a húst,a krumplit felkarikázzuk, kicsit besózzuk. A pálcikára először szalonna kockát, majd hagymát, majd húst, majd paprikát és utána krumplit szúrunk fel és így sorban, amennyit akarunk 1 pálcára rakni, de utoljára szalonna kerüljön.
Alufóliába csomagoljuk egyenként és úgy rakjuk a tepsibe, de zsírozott tepsibe is lehet sorakoztatni és alufóliával betakarni, hogy megpuhuljon, közben pedig forgatni, hogy egyenletesen süljenek a nyársak.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »