Rablóhús recept

Hozzávalók:
- bármilyen hús
- (füstölt) szalonna
- hagyma
- paprika
- krumpli
- sült hús vagy flekken fűszer
- bambuszpálcika vagy hurkapálcika
Elkészítése:
A húst kb. 2 cm-es kockákra vágjuk,befűszerezzük és addig állni hagyjuk, amig a hagymát felkarikázzuk, a szalonnát és a paprikát is akkora kockákra vágjuk, mint a húst,a krumplit felkarikázzuk, kicsit besózzuk. A pálcikára először szalonna kockát, majd hagymát, majd húst, majd paprikát és utána krumplit szúrunk fel és így sorban, amennyit akarunk 1 pálcára rakni, de utoljára szalonna kerüljön.
Alufóliába csomagoljuk egyenként és úgy rakjuk a tepsibe, de zsírozott tepsibe is lehet sorakoztatni és alufóliával betakarni, hogy megpuhuljon, közben pedig forgatni, hogy egyenletesen süljenek a nyársak.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Levesrajongók álomválogatása – 12 tápláló és finom leves, ha valami meleget ennél
A levesek igazi komfortfogások – legyen szó füstölt kolbászos bablevesről,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.04. csütrötök
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
A mézen túl: a méhpempő valódi szuperélelmiszer, amit még kevesen ismernek (x)
Kevesen tudják, hogy a méhkaptár igazi értéke nemcsak a mézben rejlik, hane
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »