Rablóhús recept
Hozzávalók:
- bármilyen hús
- (füstölt) szalonna
- hagyma
- paprika
- krumpli
- sült hús vagy flekken fűszer
- bambuszpálcika vagy hurkapálcika
Elkészítése:
A húst kb. 2 cm-es kockákra vágjuk,befűszerezzük és addig állni hagyjuk, amig a hagymát felkarikázzuk, a szalonnát és a paprikát is akkora kockákra vágjuk, mint a húst,a krumplit felkarikázzuk, kicsit besózzuk. A pálcikára először szalonna kockát, majd hagymát, majd húst, majd paprikát és utána krumplit szúrunk fel és így sorban, amennyit akarunk 1 pálcára rakni, de utoljára szalonna kerüljön.
Alufóliába csomagoljuk egyenként és úgy rakjuk a tepsibe, de zsírozott tepsibe is lehet sorakoztatni és alufóliával betakarni, hogy megpuhuljon, közben pedig forgatni, hogy egyenletesen süljenek a nyársak.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

