Nyúlpástétom recept

Hozzávalók:
- 20 dkg darált nyúlhús
- 20 dkg darált sertéshús
- 2dkg margarin
- só
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 evőkanál pástétom fűszerkeverék
Elkészítés:
A darált nyúlhúst és a sertéshúst összekeverjük a tojással alaposan, eldolgozzuk sóval és a pástétom fűszerkeverékkel ízesítjük. Kivajazott őzgerincformába tesszük majd 180 fokon előmelegített sütőben megsütjük. Miután kihűlt, kiemeljük a formából és ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Fűszerkeverék : 1ek szegfűszeg, 1ek gyömbér, 1ek kakukkfű, 1ek majoránna, 1ek bazsalikom, 1ek fűszerpaprika
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »