Nyúlpástétom recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága
Hozzávalók:
- 20 dkg darált nyúlhús
- 20 dkg darált sertéshús
- 2dkg margarin
- só
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 evőkanál pástétom fűszerkeverék
Elkészítés:
A darált nyúlhúst és a sertéshúst összekeverjük a tojással alaposan, eldolgozzuk sóval és a pástétom fűszerkeverékkel ízesítjük. Kivajazott őzgerincformába tesszük majd 180 fokon előmelegített sütőben megsütjük. Miután kihűlt, kiemeljük a formából és ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Fűszerkeverék : 1ek szegfűszeg, 1ek gyömbér, 1ek kakukkfű, 1ek majoránna, 1ek bazsalikom, 1ek fűszerpaprika
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.