Mascarponés lazackrém recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 10 dkg füstölt lazac
- 20 dkg mascarpone
- 1 szál újhagyma
- citromlé
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítése:
A füstölt lazacot és az újhagymát vágjuk fel apróra.
A mascarponét ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, csepegtessük meg citromlével, adjuk hozzá az apróra vágott újhagymát, majd keverjük alaposan össze (a sózással vigyázzunk, mert a lazac is sós).
Ezután fóliával lefedve, tegyük be 1-2 órára a hűtőbe, hogy az ízek kellően összeérjenek.
Közben karikázzuk fel a kiflit, majd helyezzük sütőpapírral bélelt tepsire.
Helyezzük be a sütőbe, majd közepes hőmérsékleten süssük szép pirosra, ropogósra.
Tálalás előtt vegyük ki a lazackrémet a hűtőből, majd kanalazzuk rá a kiflikarikákra, és úgy kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »


