Majonézes karfiol recept

Hozzávalók:
- 2 db közepes karfiol
- kevés petrezselyem zöld
- 2-3 cikk fokhagyma
Majonézhez:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 1 kiskanál mustár
- olaj a kikeveréshez
- só
Elkészítése:
A karfiolokat meg főzzük, leszűrjük a létől majd megtörjük. Miközben fő a karfiol a majonézet kilehet kavarni vagy mixerezni, egy nagyobb edénybe, amibe majd a megtört karfiol is belekerül. A petrezselymet is felaprítjuk.
Ha ezzel mind megvagyunk akkor egybelehet tenni, jól összekavarni, sózni. A végén belereszelni a fokhagymát kisebb fokú reszelővel, majd a petrezselyem zöldet is beletesszük és jól összekavarjuk. Hagyjuk kicsit, hogy az ízek összeérjenek, majd kenyérre kenve, zöldséggel lehet fogyasztani. Jó étvágyat! :)
Tipp:
Fokhagyma lehet kevesebb, annak függvényében, hogy ki mennyire szereti.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »