Krumplis lángos tavaszi újhagymával recept

Hozzávalók:
- 1 kg. burgonya
- 2 gerezd fokhagyma
- 4 ek. liszt
- 2 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 szál kolbász
- 10 dkg. reszelt sajt
- só, olaj,2 db. ujhagyma
Elkészítése: A héjában főtt burgonyát magtisztítjuk, és a fokhagymával együtt finomra reszeljük. Egy tálba öszekeverjük a krumplit, fokhagymát, FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt, lisztet és a hagyma felét, sózzuk, és kis korongokat készítünk. A korongok közepébe kolbászt nyomunk, és olajban mindkét oldalát kisütjük. A meleg lángost sajttal, és hagymával megszórjuk.
[ad#Google Adsense Cikk]
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »