Krémtúróval töltött alma recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 8 db. alma
- 3 doboz mazsolás krémtúró
- 1 dl. habtejszín
- 2 ek . mazsola
- 8 db kerek édes keksz
Elkészítése. Az almákat meghámozzuk, magházukat karalébéfaragóval kivájjuk. kb. 90 fokos vízben abáljuk 5-6 percig. Lecsepegtetjük, citrommal bekenjük. A kihűlt almákat megtöltjük a vaníliás krémtúróval. Tetejüket tejszínhabbal díszítjük. jól lehűtve a kekszekkel díszítve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki Tovább olvasom »

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »