Körözött totuból recept
Hozzávalók:
- fél fej vöröshagyma
- 2 szál újhagyma
- 1 pici gerezd fokhagyma
- 15 dkg totu (ebből 5 dkg krémesre keverve)
- 1 csapott tk pirospaprika
- 1 csapott tk só
- őrölt kömény ízlés szerint
Elkészítése:
A hagymát, újhagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, a totut és a totukrémet összekeverjük és hozzáadjuk a hagymákat és a fűszereket. Jól elkeverjük és hűtőbe téve 1-2 óra alatt összeérnek az ízek és már fogyasztható is.
Tipp:
Tojáskrém alapú körözött, agy tejérzékenyek is bátran fogyaszthatják!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









