Juhtúrós, kolbászos sajttekercs recept

Hozzávalók:
- 8 db háromszögletű füstölt sajt ízű ömlesztett sajt
- 5 dkg margarin
- 20 dkg juhtúró
- 2 ek tejföl
- 2 szál újhagyma, metélőhagyma
- 5 dkg füstölt szárazkolbász
- 8 nagy szelet sajt
- 8 szelet sonka
Elkészítése:
A sajtkrémet a puha margarinnal összekeverjük.
A juhtúrót a tejföllel, újhagymával és az apróra vágott kolbásszal összedolgozzuk.
Egy nagy folpackot kiterítünk és a felénk eső oldalát kirakjuk sonkával, úgy hogy a szeletek fedésben legyenek, majd ugyanilyen szélességben a sajtszeleteket is kirakjuk a sonka mögé.
A sajtra a kolbászos keveréket kenjük, a sonkára a sajtkrémes töltelék kerül.
Szorosan feltekerjük, a folpackkal becsomagoljuk és hűtőszekrényben dermesztjük.
Másnap felszeletelve kínáljuk.
A juhtúrós, kolbászos sajttekercs kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 16 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 26 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »