Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Juhtúrós, kolbászos sajttekercs recept

Juhtúrós, kolbászos sajttekercs
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 db háromszögletű füstölt sajt ízű ömlesztett sajt
    • 5 dkg margarin
    • 20 dkg juhtúró
    • 2 ek tejföl
    • 2 szál újhagyma, metélőhagyma
    • 5 dkg füstölt szárazkolbász
    • 8 nagy szelet sajt
    • 8 szelet sonka

    Elkészítése:

    A sajtkrémet a puha margarinnal összekeverjük.

    A juhtúrót a tejföllel, újhagymával és az apróra vágott kolbásszal összedolgozzuk.

    Egy nagy folpackot kiterítünk és a felénk eső oldalát kirakjuk sonkával, úgy hogy a szeletek fedésben legyenek, majd ugyanilyen szélességben a sajtszeleteket is kirakjuk a sonka mögé.

    A sajtra a kolbászos keveréket kenjük, a sonkára a sajtkrémes töltelék kerül.

    Szorosan feltekerjük, a folpackkal becsomagoljuk és hűtőszekrényben dermesztjük.

    Másnap felszeletelve kínáljuk.

    A juhtúrós, kolbászos sajttekercs kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 295 kcal
    Fehérje: 16 g
    Szénhidrát: 2 g
    Zsír: 26 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá