Juhtúrós, kolbászos sajttekercs

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Juhtúrós, kolbászos sajttekercs

Hozzávalók:

  • 8 db háromszögletű füstölt sajt ízű ömlesztett sajt
  • 5 dkg margarin
  • 20 dkg juhtúró
  • 2 ek tejföl
  • 2 szál újhagyma, metélőhagyma
  • 5 dkg füstölt szárazkolbász
  • 8 nagy szelet sajt
  • 8 szelet sonka

Elkészítése:

A sajtkrémet a puha margarinnal összekeverjük.

A juhtúrót a tejföllel, újhagymával és az apróra vágott kolbásszal összedolgozzuk.

Egy nagy folpackot kiterítünk és a felénk eső oldalát kirakjuk sonkával, úgy hogy a szeletek fedésben legyenek, majd ugyanilyen szélességben a sajtszeleteket is kirakjuk a sonka mögé.

A sajtra a kolbászos keveréket kenjük, a sonkára a sajtkrémes töltelék kerül.

Szorosan feltekerjük, a folpackkal becsomagoljuk és hűtőszekrényben dermesztjük.

Másnap felszeletelve kínáljuk.