Ízes kecskesajtos golyók recept

Hozzávalók:
- 20 dkg puha kecskesajt
- 5 dkg sós pörkölt mogyoró
- 5 dkg natúr, őrölt pisztácia (esetleg sós)
- vegyes olasz salátakeverék
- 2 féle színű kaliforniai paprika
Elkészítése:
A kecskesajtból golyókat formázunk, és meghempergetjük a sós mogyoróban és a pisztáciába.
A salátát megmossuk, a vizet salátacentrifugában kicsavarjuk, hogy száraz legyen.Tálkára helyezzük őket szépen elrendezve, és rárakjuk felváltva a sajtgolyókat.
A kaliforniai paprikákból levágunk ceruza vékonyra szeleteket, és köréje rakjuk. Behűtve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »