Ízes kecskesajtos golyók

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 20 dkg puha kecskesajt
  • 5 dkg sós pörkölt mogyoró
  • 5 dkg natúr, őrölt pisztácia (esetleg sós)
  • vegyes olasz salátakeverék
  • 2 féle színű kaliforniai paprika

Elkészítése:

A kecskesajtból golyókat formázunk, és meghempergetjük a sós mogyoróban és a pisztáciába.

A salátát megmossuk, a vizet salátacentrifugában kicsavarjuk, hogy száraz legyen.Tálkára helyezzük őket szépen elrendezve, és rárakjuk felváltva a sajtgolyókat.

A kaliforniai paprikákból levágunk ceruza vékonyra szeleteket, és köréje rakjuk. Behűtve tálaljuk.