Illatos padlizsánkrém turbolyával recept
Hozzávalók:
- 2 padlizsán
- 3 főtt, kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- bors
- 1 ek turbolya
- 1 ek görög széna
- 2 ek parmezán sajt
- jó minőségű majonéz
Elkészítése:
A padlizsánokat sütőben megsütöm. Mikor kihűl a belsejét fakanállal egy tálba kanalazom, hozzáadom az aprított tojást. Az egészet botmixer segítségével lágy krémmé mixelem. Mehetnek bele a fűszerek és a majonéz is ízlés szerint.
Már az illatuktól beindul a nyálelválasztás. A végén hozzáadom még a parmezánt is, amitől még különlegesebbé tehetjük ezt a finomságot.
A fűszerekkel érdemes játszani, igazán meglepődhetünk a végeredményen.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »


