Illatos padlizsánkrém turbolyával recept

Hozzávalók:
- 2 padlizsán
- 3 főtt, kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- 1 ek turbolya
- 1 ek görög széna
- 2 ek parmezán sajt
- jó minőségű majonéz
Elkészítése:
A padlizsánokat sütőben megsütöm. Mikor kihűl a belsejét fakanállal egy tálba kanalazom, hozzáadom az aprított tojást. Az egészet botmixer segítségével lágy krémmé mixelem. Mehetnek bele a fűszerek és a majonéz is ízlés szerint.
Már az illatuktól beindul a nyálelválasztás. A végén hozzáadom még a parmezánt is, amitől még különlegesebbé tehetjük ezt a finomságot.
A fűszerekkel érdemes játszani, igazán meglepődhetünk a végeredményen.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »