Grillezett sajt görögdinnyével recept

Hozzávalók:
- 25 dkg grillsajt
- 50 dkg görögdinnyevelő
- 20 dkg magtalan szőlő
- 5 dkg fenyőmag
Elkészítése:
A grillsajtot felszeletelem vékony szeletekre, és kerámia serpenyőbe mindkét oldalát aranybarnára sütöm. A görögdinnye húsából a magot eltávolítom, és karalábé vájóval gömböket vágok ki belőle.
Serpenyőben szárazon megpirítom a fenyőmagot, és hagyom kihűlni. A dinnyegolyókat kis tálkába rendezem, köréje rakom a szőlőt, majd a grillezett sajtból ízlésesen 3-4 darabot a tetejére halmozok.
A fenyőmaggal megszórom és azonnal fogyasztható. A sajt melegen a legfinomabb, a dinnyét előtte be kell hűteni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »