Gombás melegszendvics recept

Hozzávalók:
- 3-4 zsemle
- kis doboz tejföl
- 10dkg sajt
- 1 fej vöröshagyma
- 1 szeletelt konzerv gomba
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- pici vaj
- kevés olaj
- só, bors
Elkészítése:
A zsemlét kibelezzük. A vöröshagymát összeaprítva sóval, borssal üvegesre pároljuk, majd beletesszük az apróra vágott gombákat és tovább főzzük még. A kibelezett zsemlék alját bekenjük vajjal és tepsibe tesszük. Miután rákerült a gomba tejföllel, főtt tojás szeletekkel ízesítjük, majd a tetejét megszórjuk sajttal. Így a sütőben sütjük, még a sajt a tetején piros nem lesz. Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »