Gombás melegszendvics recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 3-4 zsemle
- kis doboz tejföl
- 10dkg sajt
- 1 fej vöröshagyma
- 1 szeletelt konzerv gomba
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- pici vaj
- kevés olaj
- só, bors
Elkészítése:
A zsemlét kibelezzük. A vöröshagymát összeaprítva sóval, borssal üvegesre pároljuk, majd beletesszük az apróra vágott gombákat és tovább főzzük még. A kibelezett zsemlék alját bekenjük vajjal és tepsibe tesszük. Miután rákerült a gomba tejföllel, főtt tojás szeletekkel ízesítjük, majd a tetejét megszórjuk sajttal. Így a sütőben sütjük, még a sajt a tetején piros nem lesz. Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.