Gombás melegszendvics

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 3-4 zsemle
  • kis doboz tejföl
  • 10dkg sajt
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 szeletelt konzerv gomba
  • 2 db tojás
  • pici vaj
  • kevés olaj
  • só, bors

Elkészítése:

A zsemlét kibelezzük. A vöröshagymát összeaprítva sóval, borssal üvegesre pároljuk, majd beletesszük az apróra vágott gombákat és tovább főzzük még. A kibelezett zsemlék alját bekenjük vajjal és tepsibe tesszük. Miután rákerült a gomba tejföllel, főtt tojás szeletekkel ízesítjük, majd a tetejét megszórjuk sajttal. Így a sütőben sütjük, még a sajt a tetején piros nem lesz. Jó étvágyat hozzá!