Egyszerű tonhalkrém recept

Hozzávalók:
- 3 kis tonhal konzerv (3*52 g)
- 1 kis fej lila hagyma
- 1 kk mustár
- 2 csapott ek majonéz
- 1 csipet őrölt bors
- oregánó ízlés szerint (nálunk kimaradt)
- frissen facsart citromlé ízlés szerint (mi nem tettünk bele)
Elkészítése:
A tonhalat az olaja nélkül egy tálkába rakjuk, és villával kicsit összetörjük. A megtisztított lila hagymát egész apróra kockázzuk, és a halhoz adjuk.
Ízesítjük borssal és mustárral, jól összekeverjük, majd krémesítjük a majonézzel.
Pirítós kenyérre kenve kínáljuk.
Tipp:
Mindig van itthon tonhal konzerv, mert a nagyobbikom kivételével szereti az egész család. Bár borsos az ára, de nagyon egészséges. Így is olyan kevés halat fogyasztunk.
Citromlé nem került bele, mert azt nem szeretjük a halhoz, de krémesítettem egy kevés majonézzel. Plusz só nem kívánkozott bele, így is igazán ízletes, finom lett.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »