Burgonya lepény sonkával recept
Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya áttörve
- 10 dkg darált sonka
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 8 dkg vaj
- 2 ek. sajt
- só
- kevés olaj
- szerecsendió
- pici fehér bors
Elkészítése:
A burgonyát össze dolgozzuk a vajjal/lehet margarin is/sóval szerecsendióval, egyenként a tojássárgájával, végül a fehérjéből fel vert habot óvatosan bele dolgozzuk. Olajjal kikent tepsibe öntjük szép pirosra sütjük. Forrón rá szórjuk a darált sonkát egy kis sajttal is meg szórhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

