Bruschetta caprese recept

Hozzávalók:
- 4 fél szelet kenyér
- 1 csomag mini mozzarella golyó (200g)
- 15 szem koktélparadicsom
- 2 ek olaj
- 2 nagy csipet só
- 1 nagy csipet oregánó
- 1 nagy csipet bazsalikom
- 1 nagy csipet őrölt bors
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 szál friss petrezselyem levél
Elkészítése:
Az olajat egy tálkába öntjük és beleszórjuk a fűszereket, jól elkeverjük. A mozzarella golyókat félbe vágjuk és a fűszeres lébe forgatjuk. A paradicsomokat alaposan megtisztítjuk és kettévágjuk, óvatosan a sajttal összeforgatjuk.
A kenyereket megpirítjuk és bedörzsöljük a fokhagymával. Megrakjuk a fűszeres paradicsom és sajt keverékével. A legvégén pedig a maradék olajos levet a bruschetta tetejére locsoljuk. Megszórjuk pár pici petrezselyemlevéllel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »