Bruschetta caprese recept

Hozzávalók:
- 4 fél szelet kenyér
- 1 csomag mini mozzarella golyó (200g)
- 15 szem koktélparadicsom
- 2 ek olaj
- 2 nagy csipet só
- 1 nagy csipet oregánó
- 1 nagy csipet bazsalikom
- 1 nagy csipet őrölt bors
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 szál friss petrezselyem levél
Elkészítése:
Az olajat egy tálkába öntjük és beleszórjuk a fűszereket, jól elkeverjük. A mozzarella golyókat félbe vágjuk és a fűszeres lébe forgatjuk. A paradicsomokat alaposan megtisztítjuk és kettévágjuk, óvatosan a sajttal összeforgatjuk.
A kenyereket megpirítjuk és bedörzsöljük a fokhagymával. Megrakjuk a fűszeres paradicsom és sajt keverékével. A legvégén pedig a maradék olajos levet a bruschetta tetejére locsoljuk. Megszórjuk pár pici petrezselyemlevéllel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »