Bruschetta recept

Hozzávalók:
- 2 szelet kenyér
- 1 nagyobb paradicsom
- 1 tk étolaj
- 1 nagy csipet só
- 1 leheletnyi őrölt bors
- 1 késhegynyi házi készítésű fokhagymakrém (vagy 1 gerezd fokhagyma)
- Pár db apróbb bazsalikomlevél
Elkészítése:
A megtisztított paradicsomot apróra vágjuk. Meghintjük a sóval, borssal, rákanalazzuk az olajat és óvatosan összeforgatjuk.
A kenyereket megpirítjuk, megkenjük a fokhagymakrémmel (vagy bedörzsöljük a fokhagymával) és a paradicsomot ráhalmozzuk.
Pár darab apróbb bazsalikomlevéllel megszórjuk.
Tipp:
Nagyon finom, egyszerű, olasz származású paradicsomos étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »