Zsákbamacska recept

Hozzávalók:
- 1 fej kelkáposzta
- 40 dkg trappista sajt
- 30 dkg sonka vagy ami van (ezért zsákbamacska)
- 20 dkg liszt
- 50 dkg zsemlemorzsa
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A kelkáposztát leveleire szedjük és forrásban lévő, sós vízben pár perc alatt megfőzzük. Kiszedjük és ha kihűlt a levél vastag erét levágjuk.
Ezután minden levélre fektetünk egy szelet sonkát és egy szelet sajtot. Feltekerjük, mint a töltött káposztát, hústűvel rögzítjük és panírozzuk a szokásos módon. Forró olajban pirosra sütjük.
Mivel nagyon laktató nem szükséges hozzá köret, de tartármártással még finomabbá tehetjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »