Zsákbamacska recept

Hozzávalók:
- 1 fej kelkáposzta
- 40 dkg trappista sajt
- 30 dkg sonka vagy ami van (ezért zsákbamacska)
- 20 dkg liszt
- 50 dkg zsemlemorzsa
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A kelkáposztát leveleire szedjük és forrásban lévő, sós vízben pár perc alatt megfőzzük. Kiszedjük és ha kihűlt a levél vastag erét levágjuk.
Ezután minden levélre fektetünk egy szelet sonkát és egy szelet sajtot. Feltekerjük, mint a töltött káposztát, hústűvel rögzítjük és panírozzuk a szokásos módon. Forró olajban pirosra sütjük.
Mivel nagyon laktató nem szükséges hozzá köret, de tartármártással még finomabbá tehetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édesburgonya vásárlás és felhasználás – így hozd ki belőle a legtöbbet a konyhában(x)
Az édesburgonya – vagy ahogy sokan nevezik, batáta – egyre gyakrabban kerül
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »