Zsákbamacska recept
Hozzávalók:
- 1 fej kelkáposzta
- 40 dkg trappista sajt
- 30 dkg sonka vagy ami van (ezért zsákbamacska)
- 20 dkg liszt
- 50 dkg zsemlemorzsa
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - olaj a sütéshez
Elkészítése:
A kelkáposztát leveleire szedjük és forrásban lévő, sós vízben pár perc alatt megfőzzük. Kiszedjük és ha kihűlt a levél vastag erét levágjuk.
Ezután minden levélre fektetünk egy szelet sonkát és egy szelet sajtot. Feltekerjük, mint a töltött káposztát, hústűvel rögzítjük és panírozzuk a szokásos módon. Forró olajban pirosra sütjük.
Mivel nagyon laktató nem szükséges hozzá köret, de tartármártással még finomabbá tehetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »


